All hours listed in Central Time – Illinois USA.  Please use this time/date converter to determine your local time. Schedule subject to change.*

Friday, April 9, 2021

7:30 – 8:00am CTConference Kick-off / Morning Welcome
Conference Co-Chairs:
– Traci Carte, Ph.D.
– Vaneetha L. Crampton, PMP, CSM, SAFe Agilist, M.IS,
– Debbie Seifert, Ph.D.
8:00 – 11:00am— Invitation Only —
AIS Software Innovation Challenge Competition
EY Case Competition
HP Design Thinking Competition
8:30 – 11:30amProduct Management Workshop with State Farm
10:15 am – 11: 15amCompetition Slam Session I – AIS Software Innovation Challenge
11:15 – 11:30amBreak (15 Minutes)
11:30am – 12:45pmIndustry Panel “What will Industry and the World look like in the New Normal?”
Primary Moderator Tom Meservy, Brigham Young University
Question Moderator Matt Nelson, Illinois State University
12:45 – 1:25pmCompetition Slam Session II – EY Case Competition
1:00 -1:30pmLunch Break (30 minutes)
1:30 – 2:30pmSmall-Group Career Info Sessions – Conference registration AND session sign-up required.
All about Blockchain! with State Farm
2:30 – 2:45pmBreak (15 Minutes)
2:45 – 4:45pm
Low Code Application Development with Mendix Workshop
Automation Anywhere Workshop
4:45 – 5:00pmBreak (15 Minutes)
5:00 – 6:00pmAIS Trivia Night! – Conference registration AND session sign-up required.

Saturday, April 10, 2021

7:30 – 8:30pmCompetition Showcase III – HP Design Thinking
8:30 – 9am
Morning Welcome with Conference Co-Chairs
9 – 9:45amAIS Chapter-to-Chapter Discussions (Large Chapters)
AIS Chapter-to-Chapter Discussions (Small Chapters)
9:45 – 10amBreak (15 Minutes)
10 – 10:55amManaging non-profit IT Projects in an Agile Fashion
Women in IS Workshop
10:55 – 11amCOMPETITON AWARDS ANNOUNCEMENT- 3rd Place Teams Announced
11- 11:15amBreak (15 Minutes)
11:15 am – 12:10 pmCyber Security Workshop
Pre-IS Involvement Workshop
12:10 – 12:15pmCOMPETITON AWARDS ANNOUNCEMENT – 2nd Place Teams Announced
12:15 – 12:30pmBreak (15 Minutes)
12:30 – 1:25pmNow You See Me: Open-Source Intelligence and Data Visualization for Career Enhancement
Technical Development Workshop Web Scraping with Python
Virtual Involvement Plan Workshop
1:25 – 1:30pmBreak (5 Minutes)
1:30 – 2pmFinal Awards Ceremony / Conference Closing Remarks

*Schedule subject to change. Last revised: 04/07/21